Roppant fontos a Huawei P9 fólia

Huawei P9 fólia

A mai okostelefonok mindegyike, és ez érvényes a Huawei megannyi fajtájára, rendelkezik az úgynevezett Gorilla Glass kijelző üveggel, ami minden karcolásnak maximálisan ellenáll.

Azonban a nagyobb ütéseket annyira nem bírja. Ezért is vásárolják meg a tulajdonosok a Huawei P9 fólia változatot, ami speciális külseje révén tompítani tudja az ütés erejét. Ez leginkább akkor jön jól, amikor egy óvatlan pillanatban a kütyü kiesik az ember kezéből, és például egy masszív, erős, éles külsejű tárgyon landol. Ha az ütés a képernyőt éri, és nincs a telefonon a Huawei P9 fólia, akkor igen hamar bekövetkezhet a nagyobb karcolódást, vagy ami ennél sokkal rosszabb, a hosszabb repedés vagy teljes törés.

Ekkor a legtöbb esetben szükséges a képernyő cseréje, ami manapság nem annyira olcsó, hiszen egy korszerű mobilról van szó, amihez az alkatrészek igen drágák. A Huawei P9 fólia használatával ezen gondokat végleg el lehet felejteni, hiszen ez a vékony és tartósságot biztosító kellék mindig megvédi a készüléket a fizikai hatásoktól.