Milyen szolárium nagykereskedések vannak Magyarországon?

Hollandimpex nagykereskedés

Szeretne vásárolni egy szoláriumot kiskereskedelmi használatra? Akkor azt tanácsoljuk, hogy keressen egy megbízható nagykereskedést! Nem lesz feltétlenül könnyű annak az eldöntése, hogy honnan rendeljen. A Hollandimpex nagykereskedés kiváló partnernek számít, tehát lehetőleg forduljon az itt dolgozó szakemberekhez!

A kínálatuk hatalmas, tehát valószínűleg talál majd olyan gépeket és csöveket, amilyeneket keres. A kiváló ár-érték aránynak hála, érdemes innen vásárolnia. Akár saját gyártmányú gépeket is találhat itt.

A Hollandimpex nagykereskedés a szervizelésben is tud segíteni. Mivel a szakemberek már több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek, ezért biztosra vehető, hogy helyre tudják majd hozni az elromlott gépet. Nem ütközik akadályba a csövek cseréje, illetve az esetleges szállítás sem.

A Hollandimpex nagykereskedés kiemelkedik a többi közül a szakértelmének köszönhetően, ezért nem éri meg máshová fordulnia. Itt a holland Alisun, illetve a német Soltron márka forgalmazása történik. Germicid lámpák megvásárlására szintén van lehetősége.