Lakáshitel kalkulátor a költözés lebonyolításához

Lakáshitel kalkulátor

Már régóta tervezi, hogy elköltözik az otthonából, de nincsen meg az ehhez szükséges pénze? A lakáshitel kalkulátor világos képet ad majd arról, hogy milyen lehetőségei vannak. Meg fogja tudni, hogy a szükséges pénzt milyen futamidőre, illetve mekkora törlesztő részlettel igényelheti.

A hitelvalaszto.hu oldala a CIB, az Erste Bank, a Cetelem és a Provident által kínált ajánlatokat tudja megvizsgálni. A lakáshitel kalkulátor használatával rengeteg időt spórolhat meg, hiszen nem kell felkeresnie a fentebb megemlített négy pénzintézetet.

Természetesen, a weboldalon kilistázott lehetőségek még nem minősülnek ajánlattételnek, ezért feltétlenül fel kell keresnie a banki ügyintézőket. Az adatainak megadása után megtörténik az igénylés leadása. Várhatóan néhány héten belül ki fog derülni, hogy megkapja-e a kívánt összeget.

Ha nem jár sikerrel, akkor megpróbálkozhat a többi, lakáshitel kalkulátor által megadott opcióval. Előbb-utóbb valószínűleg talál majd olyan pénzintézetet, amelyik a rendelkezésére bocsátja a pénzt.