Különleges csokoládék a különleges alkalmakra

Különleges csokoládék

A számunkra fontos embereket olyan dolgokkal szeretnénk meglepni, amelyek nem hagyományosak vagy átlagosak és persze a csokoládévásárlás sem lehet kivétel. Éppen ezért, különleges csokoládék széles kínálatát tartjuk a vevők elé webáruházunkban.

A neves dán csokoládékészítő dinasztia, az Anthon Berg nevével fémjelzett család számtalan termékét forgalmazzuk és tesszük elérhetővé a különlegességre vágyó vásárlóinknak. Ha ezekből az édességekből vásárol, akkor ugyanazt a minőséget kapja, mint a dán királyi család.

Olyan fantasztikus gasztronómiai különlegességek közül választhat, mint a tengeri sós karamellakrémmel töltött csokoládé vagy a koktélokkal és eredeti alkoholos italokkal megbolondított válogatás. Amennyiben rendelkezik törzsvásárlói kártyával, akkor termékeink árából 3-5 %-kedvezményt biztosítunk Önnek, a különleges csokoládék vásárlása esetén is.

A törzsvásárlói kedvezmény már a harmadik vásárlás után megilleti, de egyszeri alkalommal történő, viszont 50.00 Forintnál nagyobb értékű vásárlás esetén szintén elérhetővé válik.