Különleges borok ajándékba a kerek évfordulókra

Különleges borok ajándékba

A kerek évfordulók az ember életének fordulópontjait jelzik. Ekkor összegyűlik a család és megülik az ünnepet. Ilyen eseményekhez passzolnak a legjobban a különleges borok ajándékba. Az ünnepelt nem vár el nagy dolgot az adott alkalomra.

Csupán jelképes értékű figyelmességet, amivel átlendülhet a következő évforduló felé. Ha Ön ilyesmivel szeretné meglepni az egyik ismerősét, akkor keresse fel a diszuveges-bor.hu oldalát és rendeljen egy olyan palack bort, amelyen szerepel az a kerek szám, amelynek ünneplésére készülnek! A fém, dombornyomásos címkével ellátott üveg nemcsak szép, de különleges is. Sokáig megmarad majd akár az üres palack is az ünnepelt polcán, hiszen ő is szeret visszaemlékezni az adott alkalomra, ami majd melegséggel tölti el a szívét öt vagy akár tíz év múlva.

A valóban különleges borok ajándékba nemcsak mutatósak, hanem a palackban is finom nedű kell, hogy legyen. Az előbb említett webáruházban kiválaszthatja, hogy melyik borkülönlegesség legyen egyedi módon felcímkézve és kiszállítva.