Kerékpártartó a hosszú kirándulásokhoz

Kerékpártartó

Nyáron sokan határoznak úgy, hogy biciklivel felfedezik a hegyvidéket. A túrázás lehetetlen kerékpártartó hiányában abban az esetben, ha valaki autóval szeretné megközelíteni a túra kiindulópontját, ezért még időben gondolni kell a vásárlásra. A stilusosutazas.hu oldalt üzemeltető Thule szakembereinek a segítségével gyerekjátéknak bizonyul a felszerelés.

Gyorsan és pontosan dolgoznak, ezért hamar felkerül majd az autóra a kerékpártartó. Sajnos, a szerelés nem mindig lehetséges a hátsó ajtóra, hiszen kevés modell rendelkezik megfelelő kialakítással.

Arra is gondolni kell, hogy takarásba kerül a hátsó lámpa, illetve a rendszám, tehát nem árt venni egy, ennek a hátránynak a leküzdésére való tartót. A munkálatok elvégzése rövid határidővel kivitelezhető. Az egyéb csomagok szállítása érdekében, bérelhető még a kerékpártartón túl tetőcsomagtartó, illetve tetőbox.

Az árakkal kapcsolatban a fent említett honlapon lehet információt találni. Télen is érdemes igénybe venni a szolgáltatást, hiszen ilyenkor hólánc is bérelhető.