Bioharmonex Calivita az otthoni társ

Megoldható a dohányzás leszokás

A négy falon belül mindenki beismeri, hogy valami nem működik megfelelően a testében. A rejtegetéssel és titkolózással nem múlik el a gond, csak akkor, ha valóban foglalkozik vele. A Bioharmonex Calivita lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit a saját gondolataiba elmélyülve, a problémájára fókuszálva kipróbálhassa a mágneses biorezonancia hatását. Egyesek úgy számolnak be róla, mint egy igazi felszabadító érzés, hiszen tudva tudják, hogy ez a gép éppen az ő gondjukkal foglalkozik.

A Bioharmonex Calivita több olyan programot is tud, amelyek különböző problémára fókuszálva adja le a biorezonanciás mágneses hullámokat. Ezektől a hullámoktól nem kell tartani, mert nem erősebbek, mint bármelyik otthoni elektromos készülék által kibocsájtott hullám. Ha konkrétan egy bizonyos terület fáj, akkor a gépet annak a résznek a közelébe kell elhelyezni és a Bioharmonex Calivita ott fejti majd ki a jótékony hatását. Az egyik ilyen rejtegetett probléma a dohányzással való küzdelem.

A függőség ugyanis észrevétlenül beivódik a hétköznapokba és mire feleszmél, már nem tud szabadulni tőle. A dohányzás leszokás egészen összetett feladat, ugyanis nemcsak arról van szó, hogy a szervezet kívánja a megszokott adagot, hanem egy viselkedési minta kapcsolódik mindehhez. Tehát, nemcsak a szervezet kívánja meg a cigarettát, hanem maga a helyzet is hozza magával. Ahhoz, hogy a dohányzás leszokás valóban jól sikerüljön, nemcsak fizikailag kell megszabaduljon a függőségétől, hanem mentálisan is.

Ez az egész áthangolódás mindenkinél egy kicsit másképpen valósul meg. Vannak, akik teljes életmódváltással pucolják ki a testüket és a lelküket, hogy majd teljesen új lappal indítsanak. Ekkor fordulnak sokan az alternatív étkezési szokások, gyógymódok és életérzés felé is. Aki rá tud hangolódni bármelyikre, máris nyert valami pluszt az életéhez. A dohányzás leszokás gondolatának át kell alakulnia arra, hogy nincs is szüksége cigarettára ahhoz, hogy teljes értékű emberként élhesse a mindennapjait. Találja meg a saját ösvényét ezen az úton!