Az ipari tisztítószerek gazdaságos kiszerelése

Ipari tisztítószerek

Nagyon fontos, hogy a takarításhoz megfelelő készítményeket, illetve eszközöket válasszon. Léteznek remek háztartási, valamint nagyszerű ipari tisztítószerek. Az utóbb említett termékek hatékonysága és töménysége nagyobb, mint a háztartási típusoké.

Kiszerelés tekintetében gazdaságosabb, ha nagyobb kannákban szerezni be 5-10 vagy 20 literes változatban. A legtöbb esetben hígítani kell, de előfordulnak felhasználásra előkészített verzióban is. A ipari tisztítószerek eltávolítják a gépi olajokat, a zsírokat, a kormot, a grafitot és a kipufogógázok által képződött szennyeződéseket. 

Kaphatók precíziós ipari tisztítószerek, ezek egyedi területeken nyújtanak kiváló megoldást, míg a nagy hatékonyságú, agresszívebb anyagok a különösen durva szennyeződések eltávolítására szolgálnak. Alkalmasak még az emelő kocsik, a villástargonca okozta gumicsík, illetve a gumi-lekopás eltávolítására is. A nagy tisztítóhatásuknak köszönhetően, a nagyon szennyezett területeken és csarnokokban bátran alkalmazhatóak.