A szállodák körében is közkedvelt a bonellrugós matrac.

Bonellrugós matrac

Megérkezett a nyár és elkezdődött a nyaralások időszaka. Ilyenkor nagy népszerűségnek örvendenek az előre lefoglalható szálláshelyek. Mindenkinek más az elvárása, de ami általában közös, hogy pihenésre vágynak és szeretnék egy kényelmes ágyon alvásra hajtani a fejük.

Erre megoldást nyújt a már jól bevált bonellrugós matrac. Ennek a típusnak több előnye is van, az egyik ilyen, hogy egyszerűen megrendelhető az internet segítségével, ezért aki be akarja szerezni, rengeteg időt megtakaríthat. A hotelekben használt matracok nagyon eltérőek lehetnek, hiszen különböző a célközönség és a költségvetés is. A szobákban a leggyakoribbak a 22 cm magas fekvőbetéttel ellátott ágyak. Mivel azt nem lehet előre meghatározni, hogy milyen testsúlya van a vendégnek, aki igénybe fogja venni, ezért a tulajdonosok olyan típust szoktak választani, amelyik nagy teherbírással rendelkezik. Ez az egyik fő oka annak, hogy a hoteleknek fontos a garancia időtartalma, mert ez jelzi a bonellrugós matrac várható élettartalmának hosszát.

Természetesen, előnyt élveznek a mosható huzattal rendelkező ágybetétek, mert könnyen megoldható a tisztításuk. Van már kifejezetten szállodáknak kidolgozott bonellrugós matrac is, ami tűzálló szövettel van behúzva, ezáltal minimálisra csökkentve egy tűz kialakulását. Tehát, a kedves vendég minden körülmények között kényelemben és biztonságban érezheti magát, ezért jókora az esély arra, hogy elégedetten távozik és ismét visszatér majd. Ne habozzon, fizessen be Ön is még ma álmai nyaralására!