A mesh háló remek választás

Mesh háló

Az épületháló többféle szempontból is kiváló reklámhordozó, ezért igen kedvelt a megrendelők körében. Méretes felület áll a rendelkezésükre, ráadásul a felszerelés sem túl nehéz.

A mesh háló remek választás, ha valaki egy fény- és légáteresztő anyagot keres. Nyomdakész grafika esetén, az alábbi áron lehet megrendelni: 1 négyzetméteres méretig 5 ezer Forintot kell érte fizetni. Minél nagyobb mennyiséget kérnek a megrendelők, annál jobban lecsökken az 1 négyzetméterre eső ár. 25 négyzetméter felett mindenképpen érdemes egyedi ajánlatot kérni.

A mesh háló remek választás akkor is, ha valaki rendezvényekre keres megfelelő dekorációt. Alkalmas lehet a belső tér dekorálására. Nagy előnye, hogy bel- és kültéren is lehet használni. A profi-reklam.hu csapatánál díjmentesen sor kerül a méretre vágásra, a szélek visszahajtására, illetve a ringlizésre.

A projektek hamar készen lesznek, online megrendelés esetén is. A mesh háló remek választás, ha valaki időjárásálló megoldást keres. Néhány referenciát meg lehet tekinteni a honlapon.