A Himalája só páratlan tisztasága

Rendkívül tiszta a Himalája só

El sem lehetne képzelni az életet nélküle, mivel óriási szerepet játszik az ételeink ízesítésében is. Mindenhol megtalálható, a földben, a tengerben és a vérünkben egyaránt.

A Himalája só neve különleges, hiszen ez az ásványi anyag valóban onnan származik. A kiemelkedő előnye az egyszerű konyhasóval ellentétben az utánozhatatlan tisztasága, hiszen teljesen mentes az adalékanyagoktól. A rózsaszínes árnyalatát nem ételszínezékkel érték el.

A hatalmas nyomásnak köszönhető, aminek ki volt téve évmilliókig, ameddig a felszínre hozták. A Himalája só nemcsak az ételekkel képes csodát tenni, hanem a gyógyászatban is remekül alkalmazható, mivel 84 féle anyagot tartalmaz, amelyek jó hatással vannak a szervezetünkre.

Kezeli a bőrbetegségeket, ízületi fájdalmakat, alkalmas a szem és az orrüreg tisztítására. Só nélkül a testünk számos szerve nem lenne képes a megfelelő működésre. Figyeljünk oda, hogy mindennap elfogyasszuk a megfelelő mennyiséget, de azért nem kell túlzásba esni! A Himalája só megrendelhető kedvező áron a bulkshop.hu weboldalról.