A híd fogpótlásra több módszer is létezik

Híd fogpótlás

Kellemes megjelenésünk szerves része a szép és kedves mosoly, valamint a pozitív kisugárzás. Ez nehezen megvalósítható, ha hiányos a fogsorunk. Ha egy fogunk hiányzik vagy csupán pár fogat nem lehet megmenteni, akkor a híd fogpótlás az ajánlott szolgáltatás, amellyel vissza lehet nyerni a fogsor eredeti kinézetét. Elsőként talán az esztétikai vonatkozása miatt fordulunk fogorvoshoz, ám fontos tudni, hogy az egészséges rágás, majd ezt követően az emésztés szempontjából is lényeges a teljes és ép fogsor.

Egyáltalán nem kell tartanunk a kellemetlenségektől, mert ez a népszerű technika sokak önbizalmát adta már vissza. Ráadásul a híd fogpótlás egyáltalán nem hosszas eljárás, viszonylag hamar meglesz a végeredmény. Anyagi helyzetünk és igényeink függvényében választhatunk több módszer közül. A legmodernebb technika, amelyet a fogorvosok előszeretettel javasolnak, a cirkóniumból készülő fogászati híd, viszont a porcelán híd is joggal népszerű, mert gyönyörű végeredmény érhető el általa.

A híd fogpótlás nem jelent kihívást a fogorvosok számára, mert a fejlett tudományágnak köszönhetően könnyedén lehet megoldani a foghiány problémát. A fogsor csináltatás ára lényeges szempont ugyan, mégis, ha szép fogsorra vágyunk, akkor jó munkát szeretnénk. Ha mindenképp fogpótlás szükséges, akkor hosszú évekre tervezünk, és nem szeretnénk, hogy egy év múlva újra szükségünk legyen kezelésekre. Ezt csakis azáltal lehet elkerülni, ha megbízható fogászatot keresünk fel.

A fogsor csináltatás ára eltérő lehet, ahogyan annak minősége is. Az Etele Dental fogászat garanciát vállal a szolgáltatásai minőségért, legyen szó bármilyen szakterületről. Sürgősségi esetekben is felkereshetjük a rendelőt, de egyéb helyzetekben előre kérhetünk időpontot. Akár fiatalokról, akár idősekről legyen szó, bármikor előfordulhat, hogy fogpótlásra szorulunk, azonban korunktól függetlenül ne hanyagoljuk el a problémát, mert a fogsor csináltatás ára nem olyan magas, hogy bele kellene törődnünk a helyzetbe. Fogakra mindenkinek szüksége van.